BaltShop.BaltHotel.BaltGastro 2016

BaltShop.BaltHotel.BaltGastro 2016

Parodos data

2016 lapkričio 10 - 12 d. Parodos darbo laikas Look

Parodos vieta

Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, Laisvės pr. 5, Vilnius, parodų salės 4, 5.

17-oji  tarptautinė, specializuota parduotuvių, restoranų ir viešbučių įrangos paroda BaltShop.BaltHotel.BaltGastro 2016

 Data: 2016 m. lapkričio 10 - 12 dienomis.

 Vieta: Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, 5 salė  (Laisvės pr. 5, Vilnius)

Kas dveji metai organizuojama parduotuvių, restoranų, viešbučių įrangos paroda „BaltShop. BaltHotel. BaltGastro“ vyksta 17- ąjį kartą.  Paroda tapo gerai žinomu prekiniu ženklu, pristatančiu naujausius funkcinius bei technologinius sprendimus, visą reikalingą informaciją ir aktualijas Horeca srities profesionalams ir specialistams. Dalyvių stenduose bus demonstruojama naujausia parduotuvių, viešbučių, restoranų įranga bei baldai, apskaitos ir kontrolės sistemos, kasos aparatai, apšvietimas ir interjero projektavimo  paslaugos, stalo serviravimo priemonės, tekstilė bei indai, darbuotojų uniformos bei patalynė, higienos bei švaros priemonės.

Tuo pačiu metu parodų ir kongresų centre vyks maisto produktų ir gėrimų paroda „BaF 2016“, o profesionalūs virėjai varžysis konkursuose:
Geriausias Lietuvos virėjas 2016“,
Mokinių - virėjų komanda 2016,
Virėjo ir barmeno komanda 2016,

Geriausias SUP mokinys 2016,
Gastronomijos talentai 2016
.

 

2016 m. lapkričio 10 - 13 dienomis Lietuvos parodų centre „Litexpo“, tarptautinės parduotuvių, restoranų, viešbučių įrangos parodos „BaltShop.BaltHotel.BaltGastro 2016” ir "BAF", Baltijos maisto ir gėrimų mugės, metu Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija organizuoja konkursus: „Geriausias Lietuvos virėjas 2016“, „Talentų konkursas 2016“, „Virėjo ir barmeno komanda 2016“, „Mokinių virėjų komanda 2016“, „Jaunųjų talentų konkursas 2016“, „Geriausio mokinio su specialiaisiais ugdymo poreikiais meistriškumo konkursas 2016! Geriausio mokinio su specialiaisiais ugdymo poreikiais meistriškumo konkursas 2016“!

Konkurse „Geriausias Lietuvos virėjas“ dėl nugalėtojo titulo varžysis 8 virtuvės šefai:

Dalius Aleksiejevas, restoranas „Trinity“, Vilnius

Bernardas Anužis, restoranas „Onorė“, Palanga

Paulius Janušas, restoranas „Ertlio namas“, Vilnius

Justinas Kapkovičius, Vilnius

Dovilė Piliponytė, restoranas „Carre“, Vilnius

Antonio Serra, restoranas „Salvete City“, Vilnius

Ignas Višinskas, restoranas „Time“, Vilnius

Jevgenij Volkov, restoranas „Apvalaus stalo klubas“, Trakai

 

Konkurso dalyvius vertins WACS sertifikuoti teisėjai (Aleksander Prokopovich, Rusija; Fransiane Tartari, Švedija; Svetlana Riškova, Latvija ir kt.)

Pirmą kartą bus organizuojamas „Virėjo ir barmeno komandos“ konkursas. Taip pat dalyvaus 8-ios „Mokinių - virėjų komandos“ – profesinių mokyklų mokiniai. Talentus atskleis ir mokiniai su specialiaisiais ugdymo poreikiais. Talentų ir Virėjų - barmenų komandas registruotis kviečiame iki spalio 15 d. el. paštu vadybininke@lrvvk.lt

Trumpa rungčių informacija:

 

Lapkričio 10 d. konkurso metu nuo 9 val. vyks „Geriausio mokinio su specialiaisiais ugdymo poreikiais meistriškumo konkursas“, kurio metu per  1 val. 30 min. privaloma paruošti 4 porcijas salotų, pademonstruojant pjaustymo įgūdžius.

 

Lapkričio 11 d. konkurso metu mokiniai virėjai (profesinių mokyklų mokiniai) nuo 9 val. ringe per 3 val. 30 min. privalės pagaminti po 4 porcijas šių patiekalų:

- karštąjį žuvies (pagrindinį) patiekalą, būtinai panaudojant Dorado žuvį ir kaliaropę;

- desertą, panaudojant kriaušę ir „Dansukker“ rudąjį „Demerara“ cukrų.

 

Jaunųjų talentų konkurso kategorija:

- vaikiškas tortas,  tema „Naujųjų Metų paslaptis“.

 

„Konditeriai, įkvėpti mados!“ talentų konkursas:

- muliažas-tortas, kurį įkvėpė pasirinktas stilingas drabužis.

 

Lapkričio 12 d. konkurso metu virėjai nuo 9 val. ringe per 3 val. ir 30 min. privalės pagaminti po 6 porcijas šių  patiekalų:

- užkandį žuvies;

- karštąjį (pagrindinį) patiekalą, būtinai panaudojant produktus išpanaudojant 2 produktus iš „Juodosios dėžės „Juodosios dėžės“ bei „Santa Maria“ prieskonius;

- desertą, panaudojant kriaušių tyrę, baltąjį šokoladą ir „Dansukker“ vanilinį cukrų, šviesųjį bei tamsųjį sirupus.

 

Lapkričio 13 d. nuo 10 val. vyks „Virėjo ir barmeno komanda“ konkursas, kurio metu per  1 val. po 5 porcijas ruošia: virėjas - užkandį, privalomai panaudojant viskį, o barmenas – kokteilį, privalomai panaudojant rabarbarą ir „Monin“ produktą.

 

Konferencija skirta svetingumo verslui  - „MENIU360: Svetingumo verslo sėkmės formulė“.
Data: 2016 m. lapkričio 10 d.
Organizatorius: Lietuvos verslo konfederacija ir Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO

Parodos renginiai

Lapkričio 10 d.
12:00 - 16:00
KONFERENCIJA „MENIU360: svetingumo verslo sėkmės formulė“
Vieta: 5.1 konferencijų salė

Naujienos

2014 m. Statistika

next
prev

15 000

Lankytojai

114

Dalyviai

3.800 kv. m.

Plotas

Partneriai

Lietuvos verslo konfederacija
Lietuvos restoranų vyr. virėjų ir konditerių asociacija

Organizatorius

Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO