TASTE VILNIUS HORECA 2024

TASTE VILNIUS HORECA 2024

PILNĄ RENGINIO PROGRAMĄ RASITE ČIA

TASTE VILNIUS HORECA – kas antrus metus LITEXPO vykstantis didžiausias Baltijos šalyse svetingumo verslo, maisto produktų ir gėrimų rinkos renginys, sutraukiantis Lietuvos ir užsienio viešbučių, restoranų ir maitinimo sričių profesionalus, tiekėjus bei kulinarijos entuziastus.

2024-ieji metai Lietuvos gastronomijai ypatingi – ne tik prie „Michelin“ klubo prisijungusiems ir žvaigždutes bei apdovanojimus rinkusiems šalies restoranams ir virėjams, bet kartu ir visam šalies gastronomijos bei turizmo sektoriui, šalies ir užsienio gurmanams. Paroda TASTE VILNIUS HORECA 2024 taps terpe diskusijoms apie tai, kaip toliau puoselėti aukščiausios kokybės gastronomiją, kurti autentiškas svetingumo patirtis ir skatinti tvarumą visame sektoriuje.

Visas tris parodos TASTE VILNIUS HORECA 2024 dienas vyks Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos organizuojami konkursai „Geriausias Lietuvos virėjas 2024“, „Geriausias Lietuvos jaunasis virėjas 2024“ ir po ilgos pertraukos grįžtantis „Geriausias Lietuvos konditeris 2024“, leidžiantys ne tik pastebėti talentus ir išskirti geriausius, bet ir parodantys Lietuvos gastronominės kultūros lygio kilimą.

 

DALYVAUKITE PARODOJE! ČIA:

  • ATRASITE TAI, KAS NAUJAUSIA IR GERIAUSA SVETINGUMO SEKTORIUJE. Parodoje pristatomos aptarnavimo sektoriaus ateitį formuojančios tendencijos, produktai ir paslaugos. Nuo pažangiausios virtuvinės įrangos iki gurmaniško maisto bei gėrimų pristatymų – parodoje rasite daugybę aktualių sprendimų, kurie padės patenkinti jūsų klientų poreikius.
  • SUSITIKSITE SU SEKTORIAUS LYDERIAIS. Paroda TASTE VILNIUS HORECA – unikali terpė bendrauti ir dalintis žiniomis su geriausiais šefais, restoranų ir viešbučių vadovais, maitinimo profesionalais ir kitais sektoriaus atstovais bei išgirsti apie jų patirtis.
  • PATIRSITE KULINARINĮ DŽIAUGSMĄ. Parodos dalyviai turi išskirtinę galimybę pamatyti, kaip gamina geriausi šalies virtuvės šefai bei jų maisto gamybos technikas pritaikyti savo HORECA sektoriaus verslams.
  • SUŽINOSITE APIE INOVATYVIUS PRODUKTUS IR PASLAUGAS. Atraskite aibę produktų ir paslaugų, pritaikytų HORECA sektoriaus poreikiams. Parodoje rasite viską, kas padės jūsų verslui išlikti rinkos priekyje.

Parodos išdėstymas: 

5 salė – technologinės įrangos, svetingumo verslui skirtų priemonių ir prekių ekspozicija.
3 salė – maisto produktų ir gėrimų ekspozicija bei konkursų („Geriausias Lietuvos virėjas 2024“, „Geriausias Lietuvos Jaunasis virėjas 2024“ ir „Geriausias Lietuvos konditeris 2024“) zona.

KONKURSŲ PROGRAMA:

 

 

Kurkime gastronomijos šventę kartu! Jei norite dalyvauti, susisiekite: taste@litexpo.lt

 

KONTAKTAI:

Parodos projekto vadovė

Saulė Jančiauskė
+370 615 63581
s.janciauske@litexpo.lt

PARODOS ORGANIZATORIUS

 

PARTNERIAI


 

Parodos renginiai

Išvalyti filtrus
2024-11-14 9:00 – 16:00

Nacionalinis picų kepimo konkursas.

Organizatorius: Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija.

Vieta: 3 salės mokymų klasės erdvė

2024-11-14 17:00 – 18:00

Nacionalinio picų kepimo konkurso apdovanojimai.

Organizatorius: Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija.

Vieta: 3 salės mokymų klasės erdvė

2024-11-15 10:00 – 11:00

Seminaras apie peilių galandimą „Kodėl šimpa peilis ir kaip palaikyti jo aštrumą“.

Pranešėjas: Roman Asmolkov.

Vieta: 5 salės renginių zona

2024-11-15 11:00 – 11:55

Ėrienos šonkaulių pateikimas kaip tradicinių švenčių meniu dalis.

„ReatonFood“ virtuvės šefas Rolands Kirsteins.

Vieta: 3 salės mokymų klasės erdvė

2024-11-15 11:00 - 12:00

Pranešimas-diskusija “Tvarūs higienos ir švaros sprendimai bei jų įgyvendinimas maisto gamybos ir svečių aptarnavimo vietose.”

UAB Manjana kokybės ir administracijos vadovė Inga Talačkienė ir tinklaraštininkė, namų tvarkymosi konsultantė Toma Šokelė.

Vieta: 5 salės renginių zona

2024-11-15 12:00 – 12:55

Sveika mityba ir Viduržemio jūros virtuvė.

„Michelin“ žvaigždutę pelniusio restorano „Aroma“ italų virtuvės šefas Giuseppe Di Iorio.

Vieta: 3 salės mokymų klasės erdvė

2024-11-15 12:00 – 13:00

Vanduo. Ką kiekvienas turėtų žinoti apie vandenį?

Urte Mikelevičiūtė, sertifikuota vandens someljė, vyno ekspertė ir restoranų konsultantė jau daugiau nei 12 metų dirba su HoReCa sektoriumi bei dalinasi edukacija su tauta.

Vieta: 5 salės renginių zona

2024-11-15 13:00 – 13:55

„Hallyu“ banga ir Korėjos skoniai Lietuvoje.

„Paulig PRO“ virtuvės šefas Tomas Zubinas.

Vieta: 3 salės mokymų klasės erdvė

2024-11-15 13:00 – 14:00

Vyno pateikimo ir vartojimo gidas namams bei patarimai lankantis restoranuose.

Urte Mikelevičiūtė, sertifikuota vandens someljė, vyno ekspertė ir restoranų konsultantė jau daugiau nei 12 metų dirba su HoReCa sektoriumi bei dalinasi edukacija su tauta.

Vieta: 5 salės renginių zona

2024-11-15 14:00 – 15:00

Diskusija “Michelin Lietuvoje. Prakeiksmas ar galimybė? Ką dabar darysim?”

Organizatoriai: Lietuvos parodų ir kongresų centras "Litexpo" bei Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija.

Dalyviai: Justinas Kapkovičius (restoranas „Telegrafas“), Andrius Kubilius (restoranas „Nineteen18“), Urtė Mikelevičiūtė (restoranų konsultantė).

Moderatorius: Andrius Užkalnis – maisto kritikas ir publicistas.

Vieta: 3 salės mokymų klasės erdvė

2024-11-15 15:00 – 15:55

iSi foundation workshop (anglų kalba).

Markus Leitner iSi GmbH kulinarijos tyrimų ir plėtros vadovas.

Vieta: 3 salės mokymų klasės erdvė

2024-11-15 15:00 – 16:00

„Japoniškos arbatos ceremonijos pristatymas“.

Organizatorius: Japonijos ambasada Lietuvoje.

Vieta: 5 salės renginių zona

2024-11-15 16:00 – 16:30

Edukacija: Kas yra matcha? Kaip išsirinkti kokybišką matcha? Kaip ją taisyklingai paruošti?

„Yugen Tea“ įkūrėja Giedrė Prievelytė.

Vieta: 5 salės renginių zona

2024-11-15 16:00 – 17:00

Jūros ešerio paruošimas laikantis „Zero waste“ principų.

„ReatonFood“ virtuvės šefas Rolands Kirsteins.

Vieta: 3 salės mokymų klasės erdvė

2024-11-15 16:30 – 17:00

Matcha arbatos degustavimas

„Yugen Tea“ įkūrėja Giedrė Prievelytė.

Vieta: 5 salės renginių zona

2024-11-16 11:00 - 11:45

Vaikas virtuvėje: kodėl verta nebijoti? (Pranešimai skirti tėvams, auginantiems vaikus iki 7 metų.)

Austėja Stancikienė ir Miglė Rimeikė ankstyvojo vaikų ugdymo specialistės ir Montessori praktikės.

Vieta: 5 salės renginių zona

2024-11-16 11:00 - 12:00

Peilių edukacija.

„Peilių ekspertai“ vadovas Roman Asmolkov.

Vieta: 3 salės mokymų klasės erdvė

2024-11-16 11:00-16:00

Meduolių dekoravimo dirbtuvės

Organizatoriai Džiaugsmo dirbtuvės ir JetLT

Vieta: 5 salės renginių zona

2024-11-16 13:00 - 14:00

Tvaraus maisto akademija. Geriausios pamokos ir praktikos.

Virtuvės šefas Justinas Kapkovičius.

Vieta: 3 salės mokymų klasės erdvė

2024-11-16 14:00 - 15:30

Pietūs pagal Vilniaus kuchmistrą Janą Szyttlerį. XIX a. patiekalai, jų istorijos ir rekonstrukcijos.

Istorikai, kulinarinio paveldo tyrinėtojai Anželika ir Rimvydas Laužikai.

Vieta: 3 salės mokymų klasės erdvė

2024-11-16 16:00 - 16:45

Vaikas virtuvėje: kodėl verta nebijoti? (Pranešimai skirti tėvams, auginantiems vaikus iki 7 metų.)

Austėja Stancikienė ir Miglė Rimeikė ankstyvojo vaikų ugdymo specialistės ir Montessori praktikės.

Vieta: 5 salės renginių zona

Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kartu su „Reaton Food“ kviečia į pirmąjį Nacionalinį Picų kepimo konkursą Lietuvoje
Geriausias Lietuvos Virėjas 2024 | Lithuania’s Best Chef 2024
Taste it Easy – šviežiai pjaustytų vaisių sprendimas aktyviems žmonėms
Įmonės MB Peilių ekspertai stende galėsite pasigaląsti peilius!
„Karšta Šalta” – šiuolaikiniai sprendimai restoranams, kavinėms bei viešbučiams!
Resvilė – jūsų patikimas partneris, teikiantis profesionalią įrangą maitinimo sektoriui
Omegafull – sveikas ir skanus užkandis!
NAUJASIS PICOS MILTŲ MIŠINYS – SVEIKESNĖ ALTERNATYVA VISIEMS IKI ŠIOL BUVUSIEMS PICOS PADAMS
GREET – skaitmeniniai sprendimai HORECA sektoriui
DVARO KAVOS TASTE VILNIUS HORECA PARODOJE!
Premium klasės masažinių kėdžių prekyba bei nuoma biurams ir viešoms vietoms
Garden Gourmet® – augalinės kilmės produktai restoranams ir kavinėms
Jei ieškote būdo pradžiuginti savo šeimą ar artimuosius, tuomet „Chocodreams.Vilnius“ desertai yra puikus pasirinkimas
„A Casa Mia“ – autentiški itališkos virtuvės skoniai
9 ĄŽUOLŲ ŪKIS
MERLON – NOT ORDINARY GLASS
VENDINGS.LV – innovative vending machines designed for food
SQUISITA – QUALITY, ARTISANALITY AND EXCLUSIVITY
UAB Manjana – didžiausia profesionalių plovimo, valymo, dezinfekcijos ir higienos priemonių bei įrangos tiekėja Lietuvoje
BENEPLACITO – natūraliųjų vynų ekspertai beneplacito
Žurnalas GERAS SKONIS – Lietuvos veidas gastronomijos, gėrimų ir stalo kultūros srityse
BAKALĖJA GURMANAMS – IŠSKIRTINIAI PRODUKTAI TASTE VILNIUS HORECA PARODOJE!
HeyBegin – efektyvus planavimo įrankis restoranų sektoriui
GOURMET LIFE – GURMANIŠKI SKANĖSTAI TASTE VILNIUS HORECA PARODOJE!
HENDI. Turime viską, kas geriausia gastronomijai!
UAB Stonvyna atkeliauja į Taste Vilnius Horeca parodą!
Stilingi baldai komercinėms erdvėms
VISIT THE IBERIA PRODUCTS TM STAND AT TASTE VILNIUS HORECA EXHIBITION!
NERGINTA offers a list of services for catering establishments
NERGINTA – expanding services to food trucks!
„Violife Professional” – augalinės kilmės produktai tvaresnei ateičiai!
Mointellect – pristato sprendimą, skirtą restoranams ir viešbučiams
Aplankykite UAB ROTOMA stendą TASTE VILNIUS HORECA parodoje!
VIRTUVĖS ŠEFAI – VIRTUVĖS ŠEFAMS!
The newest technology water cooler solutions from Culligan and PUREZZA
DONE COOKIN – frozen products brand owned by LTK FOOD GROUP
Rāmkalni arrives at Taste Vilnius Horeca ehibition!
Allreasons – food production company specializing in innovative, cost-effective beverage solutions for cafes, bars, and restaurants
Discover the Future of Restaurant Management at Tableo’s Stand – Taste Vilnius, Horeca 2024!
Sabiles Sidrs – one of the first authentic cideries in Latvia
JetLT – konditerinis ekonominės klasės spausdintuvas
RUDYS BREWING CO KOMBUCHA TASTE VILNIUS HORECA PARODOJE!
Jokado pristatys naujausią profesionalios aprangos kolekciją HoReCa sektoriui, kur funkcionalumas susitinka su stiliumi
VSI Tik Skoniui – Sologusto
PADVAISKO DISTILERIJA – moderni distilerija, įsikūrusi viename iš istorinio Glitiškių dvaro pastatų
„SKRĪVERU MĀJAS SALDĒJUMS“ – Latvian ice-cream manufacturer invites you to discover a charm of nature for more delightful life
Atgal

Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kartu su „Reaton Food“ kviečia į pirmąjį Nacionalinį Picų kepimo konkursą Lietuvoje

LAPKRIČIO 14 D. ATĖJO METAS LABIAUSIAI ĮGUDUSIEMS PICŲ KEPĖJAMS VARŽYTIS DĖL PIRMOJO NACIONALINIO PICŲ TROFĖJAUS!

 

Konkurso tikslas – plėtoti picų meistrų ir picų kultūrą Lietuvoje.

Kiekvienas konkursantas dalyvauja dvejose kategorijose: „Klasikinė pica“ („Margarita“) ir „Pica ant ližės“ su pasirinktina pica.

Nacionalinės picos trofėjaus nugalėtojui atiteks „Reaton Food“ prizas – mokymai (su vertimu į anglų kalbą) Neapolio picų asociacijoje (Associazione Verace Pizza Napoletana, AVPN) Neapolyje, Italijoje.

 

Registracija el. paštu vadybininke@lrvvk.lt iki 2024 m. spalio 25 d.

Konkurso data: 2024 m. lapkričio 14 d.

Konkurso vieta: meistriškumo klasė 3 salėje, Lietuvos parodų centre „Litexpo“, Laisvės pr. 5, Vilnius, Lietuva

 

Daugiau apie konkurso taisykles: LITHUANIA_PIZZA_TROPHY_2024_lt_lt

Atgal

Geriausias Lietuvos Virėjas 2024 | Lithuania’s Best Chef 2024

Lietuvos gastronomijos pasaulyje nekantriai laukiami profesionalų konkursai „Geriausias Lietuvos Jaunasis Virėjas 2024“ ir „Geriausias Lietuvos Virėjas 2022“, skaičiuoja jau 20-ies metų istoriją nuo pirmųjų čempionatų „Geriausi Metų Virėjai 2003“ ir „Jaunieji virėjai 2005“. Po 6 metų pertraukos sugrįžta ir konkursas  „Geriausias Lietuvos konditeris 2024“.

Konkursų metu siekiama atrasti išskirtinius talentus bei ugdyti profesionalus, norinčius pasisemti gastronominės patirties, atskleisti meistrystę, kūrybiškumą, pademonstruoti sukauptus įgūdžius ir nustebinti tarptautinę vertinimo komisiją, restoranų profesionalus, gurmanus, draugus bei maisto entuziastus.

Konkursinius patiekalus vertina sertifikuoti teisėjai iš Estijos, Latvijos, Lenkijos Švedijos, priklausantys pasaulio virtuvės šefų asociacijai (Worldchefs – The World’s Association of Chefs Societes). Dėmesys skiriamas skoninėms savybėms, jų suderinamumui, profesionaliam paruošimui, skirtingų gamybos technikų panaudojimui, moderniam šiuolaikiškam pateikimui, estetikai. Taip pat vertinama švari, tvarkinga darbo vieta.

Į konkurso „Geriausias Lietuvos virėjas 2024“ finalą pateko šeši virtuvės šefai: Augustinas Bimbiris-Butkus (restoranas „DIA“); Ignas Damanskas (restoranas „Goldfinch“); Tadas Paplauskas („Cloud Kitchen catering“); Edgaras Rutkauskas (restoranai „Laurus“ ir „Apvalaus stalo klubas“); Artur Siomin (restoranas „Telegrafas“) ir Andrius Vasilenka (restoranas „Siesta“).

Konkurso virtuvės meistrai po 6 porcijas gamins: amuse bouche, privalomai panaudojant moliūgą, slyvą vengrinę ir lazdyno riešutus; šiltą veganišką užkandį, panaudojant eringi grybus ir topinambus; žuvies karštąjį patiekalą, kurio privalomas produktas dėmėtasis ešerys, pademonstruojant įvairias žuvies ruošimo technologijas.

Konkurso „Geriausias Lietuvos Jaunasis Virėjas 2024“ dalyviai: Giedrius Butkus („EGO SPA“ restoranas „Eklektika“); Vytautas Čeplinskas (restoranas „Amandus“); Eitvydas Gudauskas (restoranas „DIA“); Martynas Indrišiūnas (restoranas  „Solt dining“); Lina Koniuchovaitė (restoranas „Telegrafas“); Deimantė Novikaitė (restoranas „Gastrolės“).

Jaunieji virėjai gamins: amuse bouche, privalomai panaudojant moliūgą, slyvą vengrinę ir lazdyno riešutus; šiltą veganišką užkandį, panaudojant eringi grybus ir topinambus; žuvies karštąjį patiekalą, kurio privalomas produktas dėmėtasis ešerys, demonstruojant įvairias žuvies ruošimo technologijas.

Konkursuose „Geriausias Lietuvos virėjas 2024“ ir „Geriausias Lietuvos Jaunasis virėjas 2024“  taip pat siekiama atkreipti dėmesį į tvarios virtuvės principus, atliekų kiekio mažinimą, virėjo mąstymo keitimą.

Konkurso „Geriausias Lietuvos konditeris 2024“ dalyviai: Brigita Baladinskienė (restoranas „Monte Pacis“); Kristina Eremeeva („Gabalėlis laimės“, „Taurakalnis“); Miglė Galvydytė (restoranas „Arrivée“); Živilė Majaraitė; Rugilė Matulevičiūtė (restoranas „Telegrafas“); Irma Zmejauskaitė (Verslo ir svetingumo profesinės karjeros centras).

Konkurso konditerijos meistrai po 6 porcijas gamins: veganišką desertą (būtinai panaudojant pektiną) ir šokoladinį desertą. Privalomos panaudoti tyrės prie vieno deserto arba jų deriniai: burokas, avietė, juodasis serbentas, yuzu. Lėkštiniuose desertuose būtina panaudoti juodą šokoladą 64 %, ir karamelinį šokoladą 32%.

Siekiant atskleisti konditerių meistriškumą, kūrybiškumą, kruopštumą, skatinant profesijos populiarumą, organizuojamas ir konkursas „Proginis tortas 2024“. Tortai neragaujami, o vertinamas tik dekoras. Gaminį galima formuoti ant muliažo. Visas dekoras privalo būti valgomas. Torto-muliažo pagrindiniai akcentai: dekoravimo technikų įvairovė, estetika, sudėtingumas. Šio konkurso registracija vyksta iki spalio 20 d. el.p. vadybininke@lrvvk.lt

Konkursai „Geriausias Lietuvos konditeris 2024“, „Proginis tortas 2024“, „Geriausias Lietuvos Jaunasis virėjas 2024“, „Geriausias Lietuvos virėjas 2024“ vyks tarptautinės parodos “Taste Vilnius HoReCa 2024“ metu, š.m. lapkričio 14-16 d. parodų centre „Litexpo“, Laisvės pr. 5, Vilniuje.

Daugiau informacijos:
Jūratė Mikalkėnienė
LVVKA vykdomoji direktorė
Mob. +370 615 67405
http://www.lvvk.lt

 

Atgal

Taste it Easy – šviežiai pjaustytų vaisių sprendimas aktyviems žmonėms

Norime pristatyti sėkmingai augantį projektą Taste it Easy – tai šviežiai pjaustytų vaisių sprendimas aktyviems žmonėms. Nesvarbu, ar esi su mažyliais gamtoje, keliauji ar mėgaujiesi saulėta diena, mūsų užkandžiai visada po ranka. Sveiki, natūralūs vaisiai patogiose pakuotėse padės atgauti jėgas po treniruotės ar ilgos kelionės.

Atgal

Įmonės MB Peilių ekspertai stende galėsite pasigaląsti peilius!

Mūsų įmonė MB Peilių ekspertai, užsiima peilių ir galąstuvų prekyba. Peilius importuojame iš Japonijos, o galąstuvus kuriame ir gaminame patys.

Parodoje turėsime japoniškus Seki Kanetsugu kompanijos peilius. Esame šios kompanijos oficialūs atstovai Baltijos šalyse.

Stende bus galima susipažinti ir su mūsų galąstuvas bei juos įsigyti. Taip pat parodos metu galėsite atnešti mums peilius galandimui. Paslauga mokama – 5 Eur/vnt. Bus galimybė atsiskaityti kortelėmis bei gauti sąskaitą faktūrą.

Atgal

„Karšta Šalta” – šiuolaikiniai sprendimai restoranams, kavinėms bei viešbučiams!

Parodos metu supažindinsime su šiuolaikiniais, gamtą tausojančiais sprendimais, skirtais viešbučių ir restoranų švarai palaikyti. Naujienos iš ECOLAB ir THOMIL – ekologiškos valymo priemonės bei aukštos kokybės įrankiai efektyviam valymui.

Pristatysime patogius ir funkcionalius CAMBRO maisto laikymo sprendimus, skirtus tiek restoranų virtuvėms, tiek sandėliams. Šie sprendimai padės optimaliai išnaudoti erdvę ir užtikrins maisto saugumą bei kokybę.

Parodoje lankytojams parodysime ir mūsų pažangiausią grindų priežiūros sprendimą – autonominius grindų valymo robotus GAUSSIUM. Robotai pademonstruos savo valymo galimybes, o pristatymo robotas „Delivery X1“ padės dalyti lankytojams informacinę medžiagą.

Stendą papuoš naujienos iš Vokietijos. BHS Tabletop – išskirtinio dizaino ir patvarumo porceliano bei keramikos indai, kurie suteiks elegancijos ir unikalumo kiekvienam stalo serviravimui.

Atgal

Resvilė – jūsų patikimas partneris, teikiantis profesionalią įrangą maitinimo sektoriui

Mūsų įmonė Resvilė – tai jūsų patikimas partneris, teikiantis profesionalią įrangą maitinimo sektoriui. Mes siūlome sprendimus, kurie puikiai tinka tiek mažai kavinei, tiek dideliam prekybos centrui ar kepyklai. Mūsų tikslas – užtikrinti, kad kiekvienas klientas gautų būtent tai, ko jam reikia: sumažinti darbo ir energijos sąnaudas, padidinti našumą ir optimizuoti procesus.

Mūsų asortimente rasite patikimus ir žinomus prekinius ženklus, tokius kaip Josper, Retigo, Elframo, Fines. Be to, siūlome technologinį projektavimą ir visus reikalingus dokumentus veiklos patvirtinimui, kad jūsų svajonė apie restoraną, kavinę ar kepyklą taptų realybe.

Įsigydami įrangą pas mus, ne tik gausite kokybiškus produktus, bet ir nemokamus mokymus, kurie padės jums sėkmingai naudotis mūsų siūlomais sprendimais. Suteikiame remonto paslaugas tiek garantiniu laikotarpiu, tiek ir po jo, todėl galite būti ramūs dėl mūsų paramos.

Susitikime ir kartu įgyvendinkime jūsų svajones!

Atgal

Omegafull – sveikas ir skanus užkandis!

Susipažinkite su Omegafull – unikaliais produktais, kurie praturtins jūsų mitybą ir suteiks energijos visai dienai!

Omegafull – tai gardžios džiovintos linų sėmenų ir saulėgrąžų sėklų duonelės, pagardintos džiovintais vaisiais, daržovėmis bei prieskoniais. Mūsų gamybos procesas yra ypatingas – duonelės džiovinamos natūraliu būdu, 45 laipsnių temperatūroje, todėl išsaugomos visos vertingos maistinės medžiagos ir naudingi vitaminai.

Kuo duonelės Omegafull ypatingos?

  • Natūralūs ingredientai: jokių dirbtinių priedų, glitimo, mielių ar konservantų.
  • Sveiki riebalai: gausu omega-3, omega-6 ir omega-9 riebalų rūgščių, svarbių širdies ir kraujagyslių sveikatai.
  • Daug vitaminų ir mineralų: praturtintos vitaminais A, D, E, K, B grupės vitaminais, bei mineralais, tokiais kaip magnis, manganas, varis ir fosforas.
  • Aukšta maistinė vertė: linų sėmenys ir saulėgrąžos daiginamos prieš džiovinimą, todėl sustiprinamos jų maistinės savybės.
  • Patogus ir skanus užkandis: puikiai tinka kaip sveikas užkandis bet kuriuo metu.

Omegafull nauda jūsų organizmui:

  • Padeda reguliuoti cholesterolio lygį.
  • Stiprina imuninę sistemą.
  • Pagerina virškinimą.
  • Suteikia energijos.
  • Prisideda prie geros savijautos.

Omegafull – pasirinkite savo mėgstamą skonį! Siūlome 14 skirtingų duonelių rūšių, pagamintų su įvairiomis žolelėmis, vaisiais ir daržovėmis.

Apsilankykite mūsų stende TASTE VILNIUS HORECA 2024 parodoje ir paskanaukite duonelių Omegafull!

Šūkis: Omegafull – sveika ir skani gamtos dovana jūsų dienos energijai!

Atgal

NAUJASIS PICOS MILTŲ MIŠINYS – SVEIKESNĖ ALTERNATYVA VISIEMS IKI ŠIOL BUVUSIEMS PICOS PADAMS

Ar gali picos padas būti sveikas maistas????? Gali! Naujasis itališkų miltų picos mišinys specialiai sukurtas tiems, kurie sportuoja ar nori savo mitybą praturtinti visaverčiais baltymais. Jo pagrindas sudarytas iš raugo, raudonųjų lęšių ir avinžirnių miltų, žirnių ir sojos baltymų, todėl picos, keptos iš šio mišinio, idealiai tiks sportininkams, vegetarams / veganams bei savo mityba besirūpinantiems asmenims. ????
Pasak mitybos specialistų, ankštinės daržovės ???? yra puikus baltymų šaltinis, be to, dėl didelio mineralinių medžiagų ir vitaminų (ypač B grupės) kiekio jas būtų galima vadinti ir ,,protingų žmonių maistu’’. Kiekviena ankštinė daržovė naudinga savaip.
Pavyzdžiui, lęšiai yra vertinami dėl baltymų, kurių yra daugiau nei mėsoje, bei nepakeičiamų aminorūgščių (izoleucino ir lizino), kurių organizmas pats negamina ir privalo gauti su maistu. Juose taip pat gausu geležies, kuri itin svarbi vegetarams.????‍????????
Dėl didelio baltymų, angliavandenių ir mineralinių medžiagų (geležies, magnio, vario, mangano) kiekio avinžirniai puikiai tinka augančiam organizmui bei sportuojantiems, aktyviems žmonėms.????????
Sojos baltymuose, lyginant su kitais augaliniais šaltiniais, yra gan daug cinko, svarbaus raumenų augimui, budrumui ir energijai palaikyti, todėl ši sudedamoji dalis gali suteikti dar geresnį energijos užtaisą sportininkams.????????️‍♀️
Žirniuose esantys augaliniai baltymai sudaryti iš organizmui labai svarbių amino rūgščių: cisteino, cizino, triptofano, metionino, todėl jie taip pat gali būti puikia alternatyva mėsai. Be to, žirniai ypač gerai virškinami, todėl nenuostabu, kodėl yra labai populiarūs vegetariškos mitybos šalyse, tokiose kaip Indija ar Šri Lanka.????
Naujasis proteininės picos mišinys patenkins reguliariai sportuojančių žmonių, kuriems reikia daug baltymų turinčios dietos, poreikius, taip pat reikalingomis maisto medžiagomis aprūpins vegetarus ar veganus. ???? O svarbiausia, picos padas, pagamintas iš šio mišinio, yra ne tik naudingas sveikatai, tačiau ir SKANUS! Tuo įsitikinti kviečiame šiais metais lapkričio 14–16 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „LITEXPO“ vyksiančioje parodoje TASTE VILNIUS HORECA 2024 (stendas C5.C10).
Atgal

GREET – skaitmeniniai sprendimai HORECA sektoriui

Greet kuria skaitmeninius sprendimus HORECA sektoriui, kurie svečiui leidžia savarankiškai apmokėti sąskaitą, pateikti užsakymą, peržiūrėti meniu bei palikti arbatpinigių personalui. Mūsų produktus naudoja 550 verslų visoje Lietuvoje.
Greet siūlomi produktai:

Greet Orders – svečiai gali atidaryti skaitmeninį meniu, pateikti užsakymą ir jį apmokėti.
Greet Pay – svečiai gali matyti stalo sąskaitą ir ją apmokėti.
Greet Menu – skaitmeninis ir lengvai administruojamas QR kodo meniu.
Greet Tips – svečiai gali palikti arbatpinigių padavėjams, barmenams ir virtuvei.
Greet Kiosk – svečiai per savitarnos ekraną gali pateikti užsakymą ir jį apmokėti kortele.

Daugiau informacijos rasite www.greet.lt

Atgal

DVARO KAVOS TASTE VILNIUS HORECA PARODOJE!

Esame lyderiaujantis funkcinių istorinių kavų gamintojas Lietuvoje. Autentiškoje Sližių dvaro aplinkoje gaminame premium klasės bekofeines kavas (pvz. gilių, miežių, kiaulpienių šaknų) ir žolelių arbatas. Mūsų produktus renkasi gurmanai, vertinantys kokybiškus, tvarius ir sveikus produktus bei Lietuvos kulinarinį paveldą.

Atgal

Premium klasės masažinių kėdžių prekyba bei nuoma biurams ir viešoms vietoms

“Borealis” – tai įmonė, turinti biurus Tartu, Taline, Rygoje ir Vilniuje, į kuriuos klientai gali atvykti ir išbandyti masažo įrangą, masažo kėdes, biuro ergonomikos ir sveikatos produktus.

Mūsų šūkis – sukurti sveikesnę ateitį, kurioje darbdaviai galėtų pasiekti reikiamus rezultatus kartu su sveikais darbuotojais, o žmogus būtų sveikesnis, stipresnis ir laimingesnis.

Borealis siekia tapti pirmaujančia įmone Baltijos šalyse, siūlančia novatoriškus sveikatingumo produktus. Mūsų produktai galėtų būti kiekvieno darbdavio biure, sportininko treniruočių krepšyje ir grožio, sveikatos ir geros savijautos mylėtojo namuose.

https://borealis.lt/produktokategorija/masazines-kedes/naujos-masazines-kedes/

 

Atgal

Garden Gourmet® – augalinės kilmės produktai restoranams ir kavinėms

Garden Gourmet® augalinės kilmės produktai leis jums paįvairinti maisto pasirinkimus jūsų restorane ar kavinėje. Su unikaliu Garden Gourmet® produktų asortimentu greitai ir efektyviai galite ruošti gardžius patiekalus. Tai gali būti maltiniai, idealiai tinkantys burgeriams, veganiškas faršas, falafeliai ar vištienos gabalėlius primenantys kąsneliai iš augalinių baltymų. Garden Gourmet® siūlo asortimentą, kuris padės sėkmingai prisitaikyti prie šio naujo gastronominių įpročių pokyčio.

Baltijos šalyse Garden Gourmet® produktų galima rasti mažmeninėje prekyboje – didžiųjų prekybos tinklų šaldytuvuose. O virtuvės profesionalai sau skirtus pasiūlymus gali sužinoti iš „Nestlé Professional“ HORECA kanalo atstovų.

Nestlé Professional: HoReCa ekspertų komanda (nestleprofessional.lt)

Atvykite į parodą ir paragaukite patiekalų su augalinės kilmės produktais, kuriuos gamins mūsų šefas!

 

Atgal

Jei ieškote būdo pradžiuginti savo šeimą ar artimuosius, tuomet „Chocodreams.Vilnius“ desertai yra puikus pasirinkimas

Uogos ir vaisiai, pamirkyti šokolade, sukuria skonių harmoniją, kuri tirpsta burnoje ir pripildo laimės bei džiaugsmo.
Mūsų desertai bus ryškus bet kurio renginio akcentas.

Desertai iš Chocodreams.Vilnius tiks bet kokiai progai.

Mūsų gaminiai:
Braškės, bananai, belgišku šokoladu padengtos datulės, šokolado bombos, šokoladu dengtos braškių puokštės ir daug daugiau.
Kiekvienas mūsų desertas, padengtas plonu šokolado sluoksniu, atrodo nuostabiai ir patraukliai.

Atgal

„A Casa Mia“ – autentiški itališkos virtuvės skoniai

Aukštos kokybės itališkų maisto produktų ir vyno tiekėjas  „A Casa Mia“ su džiaugsmu praneša apie savo dalyvavimą parodoje „Taste Vilnius HORECA 2024”. Ši paroda yra svarbus gastronomijos pasaulio renginys, kuriame susitinka geriausi maisto gamintojai, restoranai ir tiekėjai iš visos Lietuvos ir už jos ribų.

„A Casa Mia“ pristatys autentiškus itališkos virtuvės skonius, siūlydami tiek tradicinius, tiek išskirtinius aukštos kokybės maisto produktus bei kruopščiai atrinktus vynus iš Italijos. Parodos lankytojai turės galimybę paragauti ir įsigyti šviežių itališkų ingredientų, tokių kaip įvairūs sūriai, aliejai, alyvuogės, Panettone (itališki kalėdiniai pyragai), aukštos kokybės makaronai, sausainiai, mėsos produktai, vynai, kava ir t.t., pagamintų mažuose Italijos ūkiuose bei pasikalbėti su komanda, kuri pasidalins patarimais apie kokybiško maisto pasirinkimą ir itališkos virtuvės paslaptis.

Tiekėjo asortimentą galite apžvelgti internetiniame puslapyje acasamia.lt

Klaipėdiečiai ir Klaipėdos svečiai visuomet maloniai laukiami „A Casa Mia“ restorane adresu Tiltų g. 10, Klaipėda, kur turės galimybę paragauti vietoje gaminamo itališko maisto bei įsigyti itališkų maisto produktų ir vynų butikinėje parduotuvėje. Restoranas taip pat organizuoja maisto ir vyno degustacijas įmonėms.

Atgal

9 ĄŽUOLŲ ŪKIS

Ūkis įkurtas 2017 metais Suosto kaime, ąžuolų apsuptyje. Tai šeimos ūkis, kuriame darbuojamės kartu su vyru. Ūkyje 5 ha plote auginamos įvairios daržovės, avietės, šaltalankiai bei raudonieji serbentai.

Parodoje pristatysime raugintas daržoves: raugintos morkytės, rauginti burokėliai, rauginti baltieji ridikai, raugintų daržovių asorti. Taip pat atsivešime pagardų: raudonųjų serbentų pagardą bei čili pipirų ir šaltalankių pagardą.

 

Atgal

MERLON – NOT ORDINARY GLASS

MERLON – nedūžtančių daugkartinių taurių ir indų distributorius Baltijos šalyse ir Suomijoje. Asortimentą sudaro itin plati žymių Europos gamintojų produkcija.

Atgal

VENDINGS.LV – innovative vending machines designed for food

VENDINGS.lv will participate in TASTE VILNIUS HORECA 2024 to present our latest solutions in the field of automated vending. We offer modern and innovative vending machines designed for food and other product sales. Our goal is to help businesses enhance customer experience by providing convenient 24/7 product availability.

At the exhibition, we will showcase our food vending machines, which are an excellent solution for hotels and other businesses that want to offer their customers fresh food at any time of the day. The machines are equipped with climate control to ensure the freshness and quality of the food.

We invite everyone to visit our stand at TASTE VILNIUS HORECA 2024 to learn about our solutions and discover how our automated vending solutions can improve your business.

Atgal

SQUISITA – QUALITY, ARTISANALITY AND EXCLUSIVITY

Squisita is the latest project from Angelo Minetti, our company with 20+ years experience in exporting Italian excellence and it revolves around three core values: quality, artisanality and exclusivity. The catalogue is built on these pillars, including italian specialties and staples, but always exploring new ways of production, under-the-radar regions and niche products. Our focus is to export such excellence and raise awareness around the superior experience it grants: the catalogue ranges across 20+ categories, with famous whishlist items such as regional wines, EVO Oil and Parmigiano Reggiano, as well as unexpected finds like truffle condiments, seafood specialties, local cured meats and alcohol-free beverages. Our supply chain is straight-forward: we source our goods directly from 100+ artisans and companies, select the best products and ship them to our warehouse for groupage. Fast shipping is your main goal? We have agreements for direct shipping from single producers for bulk orders. Our sales team will tailor an offer based on your requests, price range and volumes.

Atgal

UAB Manjana – didžiausia profesionalių plovimo, valymo, dezinfekcijos ir higienos priemonių bei įrangos tiekėja Lietuvoje

Švaros ir higienos priemonėmis aprūpinanti platų, skirtingų verslo sričių klientų ratą, Manjana kvies svečius susitikti diskusijai ir pasikalbėti apie  tvarius higienos sprendimus ir kaip juos įgyvendinti maisto gamybos bei svečių aptarnavimo vietose.

Ieškote švaros sprendimų komercinėms, administracinėms patalpoms ar savo namams? Stabtelėkite ties  Švaros adresu – Manjana. Čia rasite interaktyvią ekspoziciją, efektyvių ir klientų pamėgtų prekių TOP 10 bei profesionalų komandą, kuri atsakys į Jums rūpimus švaros klausimus. O taip pat turėsime dovanų, ne tik mažų, bet ir didelių.

Pasimatome 3-oje salėje, greta konkursų zonos, 3.08 ir 3.09 stenduose.

Iki susitikimo, švaros adresas – Manjana!

Atgal

BENEPLACITO – natūraliųjų vynų ekspertai beneplacito

Esame natūraliųjų vynų ekspertai beneplacito – tai šiuolaikinė vyno importo, distribucijos bei renginių organizavimo bendruomenė, kuri siekia vyną paversti visiems labiau „savu” bei suprantamu. Siekiame, kad vyno pasaulis taptų mažiau snobišku, o mūsų bendruomenės nariai kviečiami tyrinėti, atrasti ir domėtis juo be jokių išankstinių nuostatų.

 

Vyno pasaulis neturėtų būti uždaras tik jo žinovams, o prieinamas visiems – čia nėra jokių „blogų” klausimų ar neteisingų atsakymų. Mūsų tikslas – suburti liberalią vyno mėgėjų bendruomenę; tyrinėti, ragauti, pažinti; edukuoti ir „pasiklysti” kartu. Dirbame tik su natūraliaisiais, biodinaminiais ar ekologiniais vynais iš Prancūzijos, Italijos, Austrijos bei Ispanijos. Daugiau informacijos apie mūsų produkciją galite rasti https://beneplacito.lt/

 

Taip pat, Lietuvoje pirmieji pradėjome vežti natūraliuosius vynus skardinėse „DJUCE” – tai leidžia išsaugoti vyno kokybę ir pasiūlyti daugiau vynų taurėmis ar mažesniais kiekiais, neatidarant viso butelio ir nebijant, jog vėliau jis nebus parduotas. Apie šiuos vynus daugiau informacijos gali rasti www.djuce.com

 

Šiais metais Taste Vilnius Horeca 2024 dalyviams padėsime susipažinti su natūraliųjų vynų pasauliu iš arčiau – papasakosime, kas yra natūralieji vynai, kuo jie skiriasi nuo konvencinių ar organinių vynų, pristatysime savo asortimento naujienas bei padėsime suplanuoti Kalėdines dovanas ar suorganizuoti šiuolaikinę vyno degustaciją.

Pasimatome jau lapkričio 14-16 dienomis, Litexpo parodų rūmuose!

 

Beneplacito komanda

Atgal

Žurnalas GERAS SKONIS – Lietuvos veidas gastronomijos, gėrimų ir stalo kultūros srityse

Visa GERO SKONIO veikla nukreipta į išsilavinusį, plataus akiračio, visuomeniškai aktyvų maisto entuziastą, kuris rūpinasi savo gyvenimo kokybe: jam svarbu vartojimo kultūros išmanymas, jis palankiai vertina naujoves, siekia gero skonio savo buityje.

Kita GERO SKONIO skaitytojų dalis – HoReCa sektoriaus profesionalai: restoranų / kavinių vadovai, virtuvės meistrai, baristos, barmenai, padavėjai… Jiems GERAS SKONIS – naujienų šaltinis, įkvėpėjas ir patarėjas.

Atgal

BAKALĖJA GURMANAMS – IŠSKIRTINIAI PRODUKTAI TASTE VILNIUS HORECA PARODOJE!

„Bakalėja gurmanams” – kruopščiai atrinkti gurmaniški užkandžiai. Šeimos verslas, orientuotas į aukštos kokybės išskirtinių produktų tiekimą parduotuvėms, kavinėms ir viešbučiams. Parodos lankytojai turės galimybę paragauti ir įsigyti gurmaniškų užkandžių: marinuotų itališkų jūros gėrybių, graikiškų alyvuogių, marinuotų ir kreminiu sūriu įdarytų paprikų, datulių, figų, ir abrikosų, kreminio sūrio užtepėlių.

Atgal

HeyBegin – efektyvus planavimo įrankis restoranų sektoriui

Atraskite supaprastintą komandos valdymą su HeyBegin! Mūsų platforma be vargo palengvina darbo grafikų sudarymą ir palaiko vadovo bei darbuotojo komunikaciją atnaujindama informaciją realiu.
Užsukite į mūsų stendą ir sužinokite – kaip „HeyBegin“ leidžia sklandžiai ir be rūpesčių planuoti bei atlikti pakeitimus.

Atgal

GOURMET LIFE – GURMANIŠKI SKANĖSTAI TASTE VILNIUS HORECA PARODOJE!

Gourmet Life gimė iš smalsumo ir aistros gurmaniškam maistui, noro nuolatos ragauti kažką naujo, užuosti naujus aromatus, pajusti naujus skonius ir dalintis jais su klientais. Nuolatos domimės ir ieškome aukščiausios kokybės naujienų iš viso pasaulio. Ypatingas dėmesys skiriamas produktų sudėčiai, kainos ir kokybės santykiui, naujienoms.

Siūlome labai platų gurmaniško maisto asortimentą pirkėjams, idėjas dovanoms, taip pat asortimentą restoranams ir specializuotoms parduotuvėms.

Asortimente turime: kruopščiai atrinktą tradicinių itališkų Panettone pyragų, Moya Matcha japoniškos arbatos, kakavos, gurmaniškų dovanų bei kitų gurmaniškų maisto produktų asortimentą.

Gourmet life parduotuvės Vilniuje:

  • PC IKI Bendoriai, Senasis Ukmergės kel. 8.
  • PC UNA, Dangeručio g. 1.
  • PS NØRDIKA, Vikingų g. 3.

Apsipirkti galite ir internetu: gourmetlife.lt arba per maisto pristatymo platformas Wolt, Bolt food, Last mile.

Atgal

HENDI. Turime viską, kas geriausia gastronomijai!

Rinkoje nepertraukiamai dirbame nuo 1934 m.

Esame lyderiai, teikiantys visapusiškus ir inovatyvius sprendimus gastronomijos pramonei.

Turime plačiausią asortimentą: nuo profesionalios šaldymo įrangos, konvekcinių krosnių ar maišytuvų, indaplovių, robotų iki smulkių reikmenų konditerijai. HENDI pasirinkimas geriausias rinkoje, jis nuolat atnaujinamas ir tinka tiek profesionaliems virėjams, tiek kulinarijos entuziastams.

Bendradarbiaujame su Nyderlandų dizaineriu Robert Bronwasser. Todėl mūsų stebinanti, originali ir itin funkcionali įranga turi unikalų dizainą. Ši HENDI produktų kolekcija, kurią sukūrė Robert Bronwasser, nuolatos auga.

Dėka HENDI bendradarbiavimo su Robert Bronwasser, gavome prestižinį „Red Dot Award 2024“ apdovanojimą už produktų dizainą bufeto įrangos kategorijoje.

Apdovanota mūsų inovatyvi kolekcija HENDI UNIQ, kuri nustatė naują etaloną maitinimo sektoriuje, pristatydama naujos, atnaujintos, nestandartinės formulės furšetą.

Švediškas stalas išrastas iš naujo! Tai štai!

Šią kolekciją turėsite galimybę pamatyti „TASTE VILNIUS HORECA 2024“ parodoje.

Kviečiame apsilankyti! Laukiame jūsų prie stendo 5.C13A

Atgal

UAB Stonvyna atkeliauja į Taste Vilnius Horeca parodą!

UAB Stonvyna gamina ir parduoda produkciją tik iš savo sertifikuoto ekologinio ūkio užaugintų vaisių ir uogų.

Produkcijos asortimentas:

1) Proginiai vynai:

a. Šilauogių, aviečių, kriaušių, šermukšnių, medlievų, šaltalankių, vynuogių, vyšnių ir kiti.
b. Nealkoholinis šilauogių ir obuolių vynas.

2) Saldainiai – šokoladai ir vaistažolės.

Atgal

Stilingi baldai komercinėms erdvėms

Bravo Projèkt specializuojasi įvairių viešųjų erdvių baldų pasaulyje jau virš 10 metų. Kavinės, barai, restoranai, viešbučiai, grožio ir sveikatos centrai, mokymo įstaigos – kiekviena iš šių erdvių turi savo unikalų charakterį, todėl joms reikia individualių, preciziškai pritaikytų baldų sprendimų.

 

Itin platus Bravo Projèkt prekių asortimentas pritaikytas būtent tokių erdvių įrengimui. Kėdės, stalai, minkšti baldai, aksesuarai bei kiti individualūs sprendimai susiję su interjero visuma, įkūnija kuriamos vietos emociją ir charakterį. Galimybė rinktis baldus iš itin plataus asortimento, derinti baldų spalvas bei rinktis medžiagas, patenkins įvairius klientų poreikius.

 

Papasakokite Bravo komandai savo kuriamos vietos idėja ir jie padės jums ją įgyvendinti.

Atgal

VISIT THE IBERIA PRODUCTS TM STAND AT TASTE VILNIUS HORECA EXHIBITION!

Iberia TM Large Distribution – Portuguese Wines ( 92 Wineries in offer ) to the markets: Baltics, Poland, CZ, Estonia, Hungary.

If you need Portuguese Wines call us: +48 695 255 591

More info at our facebook Iberia Products sp. zo.o.

Atgal

NERGINTA offers a list of services for catering establishments

✨Technical projects:

 

-Measurements of premises and assessment of premises

-Preparation of detailed technical drawings of public catering and production facilities

-External visual advertising projects

-Outdoor cafe installation projects

 

✨Business permits and documentation:

 

-Registration of food handling entities

-Certificates of food production companies

-Documentation packages for public catering and food production companies are required

-Ecological food handling

-Management of permits and licenses

 

✨Consultation:

-Consultations for catering companies

-Creating or developing the menu

 

If you have any questions feel free to contact Nerginta professional team at sales@nerginta.com 📩

Atgal

NERGINTA – expanding services to food trucks!

We’re Excited to announce that we’re expanding our services to food trucks! 🚚🍽️ Whether you’re just starting or looking to upgrade your mobile kitchen.

We’re here to help you equip your food truck with all your kitchen equipment needs. From compact grills to high-efficiency refrigeration, we’ve got everything you need to take your food on the road!

We already partnered with a few amazing projects—yours could be next!

If you have any questions about preparations of food trucks, feel free to contact Nerginta professional team at sales1@nerginta.com 📩 +370 638 43356 📲

Atgal

„Violife Professional” – augalinės kilmės produktai tvaresnei ateičiai!

Mums svarbu padėti visiems restoranų pramonės atstovams – nuo šefų iki kepėjų ir baristų. Integruoti kuo įvairesnį augalinės kilmės produktų asortimentą į savo meniu ir palengvinti darbą virtuvėje bei rinktis aplinkai draugiškus sprendimus. Kuriame augalinės kilmės produktus ir sprendimus atsižvelgdami į visus maitinimo įstaigų reikalavimus – nuo picerijų ir restoranų iki kavinių, kepyklų ir viešbučių.

Ateities maisto industrija

Mūsų misija – įkvėpti žmones gaminti gerus, maistingus ir aplinkai draugiškus augalinės kilmės patiekalus. Šiandien esame maištininkų, novatorių ir gurmanų bendruomenė. Mes metame iššūkį maisto sistemai, kad ji taptų tvaresnė, novatoriškesnė, dinamiškesnė ir skanesnė. Kuriame skanias ir tvarias alternatyvas aliejui, sviestui, grietinėlei ir sūriui, kurie gali pakeisti pieno produktus bet kuriame patiekale.

Ingredientai, kuriais galite pasitikėti

Gaminame profesionalius produktus, kuriais galite pasitikėti. Mūsų šefų bei tyrimų ir plėtros komandos kuria augalinės kilmės produktus, kurie pasižymi itin geromis savybėmis ir yra skirti profesionalioje virtuvėje dirbantiems porifesionalams. Dalinamės savo žiniomis ir patirtimi su pramonės profesionalais, kurdami novatoriškus produktus, atitinkančius šių dienų poreikius.

Mes kuriame produktus, kurie pasižymi geresnėmis savybėmis, nei įprasti pieno produktai. Tai reiškia, kad nereikės vargti virtuvėje, o maistas tiks visiems, kad ir kokios dietos jie besilaikytų. Mūsų produktai išsprendžia problemą nekenkiant maisto pasirinkimo, skonio ar tekstūros lūkesčiams. Sodraus ir kreminio skonio augalinės kilmės produktai, kurie tiks visiems! Esame čia tam, kad padėtume jums sukurti tvaresnį, aplinkai draugiškesnį ir finansiškai našesnį verslą.

Nesvarbu, ar patiekiate picą, traškius kruasanus ar makaronus su kreminiu padažu, mes turime daugybę augalinės kilmės produktų, kurie bus praktiški ir suteiks dar daugiau skonio jūsų gaminamiems patiekalams. Mūsų patyrusią komandą sudaro šefai, kepėjai ir pardavėjai. Kartu mes išbandome savo produktus praktiškai, taip pat nuolat analizuojame rinką, kad sukurtume ateities meniu sprendimus.

Jėga, kuriai negalima atsispirti. Ateities maisto pramonė – augalinės kilmės produktai

Bendradarbiaujame su maisto pramonės profesionalais visame pasaulyje, kad jums, šefams ir konditerijos meistrams, pateiktume viską, ko reikia, jog galėtumėte praturtinti savo meniu puikiais augalinės kilmės patiekalais.

Žemės gyventojų skaičius artėja prie dešimties milijardų. Negalime toliau vartoti taip, kaip vartojome iki šiol. Be to, keičiasi ir valgančiųjų poreikiai. Augant samoningų vartotojų skaičiui, didėja specialių, etines vertybes ir mitybos bei sveikatos problemas atitinkančių maisto produktų paklausa – šiuos reikalavimus galima patenkinti augalinės kilmės produktais.

Visi restoranų ir maisto pramonės darbuotojai yra svarbi pokyčių, reikalingų norint sukurti tvarią maisto sistemą, dalis. Šiandieninė maisto sistema yra atsakinga už trečdalį pasaulinių šiltnamio efektą sukeliančių dujų išmetimo. Mūsų tikslas – palengvinti maisto gaminimą naudojant augalinės kilmės produktus ir kartu siekti sveikesnės ateities. Paprasti ingredientai, kuriuos ekspertai naudoja kurdami patiekalus, paskatins jūsų klientus sugrįžti dar ir dar kartą.

Kurkime tvarią restoranų ir maisto pramonę kartu. Kurkime geresnę ateitį, kuri būtų naudinga mūsų sveikatai, draugiška planetai bei pasižymėtų puikiu skoniu.

Atgal

Mointellect – pristato sprendimą, skirtą restoranams ir viešbučiams

Aplankykite mūsų stendą parodoje ir sužinokite daugiau apie sprendimą, skirtą restoranams ir viešbučiams, su kuriuo galėsite:

  • Gauti apie 80% daugiau 5 žvaigždučių Google Reviews atsiliepimų.
  • Gauti apie 55% mažiau 1-3 žvaigždučių Google Reviews atsiliepimų.
  • Gauti apie 5 kartus daugiau duomenų nei slapto pirkėjo tyrimedalį kainos.

 

Internetinė svetainė: mOintellect – pirmoji mikro mokymosi platforma Lietuvoje

 

Atgal

Aplankykite UAB ROTOMA stendą TASTE VILNIUS HORECA parodoje!

Parodos „Taste Vilnius Horeca 2024“ metu, UAB ROTOMA savo stende turės ant stalo dedamus vakuumatorius iš Nr. 1 vakuumatorių gamintojo Europoje „Henkelman“, tinkamus tiek HORECA sektoriui, tiek įvairaus dydžio maisto pramonės įmonėms. Taip pat stende bus galima apžiūrėti ir išbandyti pusiau automatinį indelių užlydymo įrengimą „ILPRA FP ENERGY“ ir vieną geriausių rinkoje vakuuminių mėsos kimštuvų „RISCO RS110“. 

 

Kartu su įrengimais bus eksponuojama ir didelė dalis pakavimo medžiagų asortimento, kurią sudarys užlydomi indeliai bei jiems skirta užlydymo plėvelė, kokteilių indeliai, depozitiniai gėrimų indai, uoginiai indeliai bei įvairių dydžių kitos paskirties pakuotės ir kibirėliai.

 

Pagrindiniu stendo akcentu taps eksponuojama automatinė pakavimo linija, sudaryta iš: 

  1. GS ITALIA Fill-UP tūrinio dozatoriaus, skirto skystų/tirštų produktų dozavimui;
  2. ILPRA FP SPEEDY automatinio indelių užlydymo įrengimo, galinčio dirbti tik užlydant indelius arba dirbant su modifikuota atmosfera pakuotėje;
  3. Coop Bilanciai Galaxi LT15 automatinės svėrimo – etiketavimo sistemos, kuri vienu metu automatiškai pasveria pakuotes, atspausdina etiketę ir ją užklijuoja ant pakuotės viršaus.
Atgal

VIRTUVĖS ŠEFAI – VIRTUVĖS ŠEFAMS!

„Unilever Food Solutions“ – tai virtuvės šefų sukurtas verslas, siekiantis padėti viso pasaulio šefams kiekvieną dieną. Mūsų tikslas – pasiūlyti klientams kulinarinių ir verslo sprendimų, kurie patenkintų jų poreikius, padėtų įveikti ekonominius iššūkius ir pasiektų tikslą – sugrįžtančius, patenkintus svečius.

Esame „Unilever“ koncerno dalis, todėl mums prieinami geriausi sprendimai ir naujausios technologijos. Mūsų produktai ir įkvepiantys kulinariniai receptai bei mokymai padeda užtikrinti virtuvės šefams lengvesnį ir efektyvesnį darbą, jie turi daugiau laiko džiaugtis tuo, ką mėgsta labiausiai – maisto ruošimu.

Maisto srityje veikiame jau nuo 1873 m. Sukūrėme daugybę garsių pasaulio prekių ženklų, pvz., „Knorr“, „Hellmann’s“. Glaudžiai bendradarbiaujame su įvairių dydžių vietos virtuvių savininkais ir šefais – nuo nepriklausomų restoranų, viešbučių tinklų iki proginio užsakomojo maitinimo paslaugų.

Atgal

The newest technology water cooler solutions from Culligan and PUREZZA

A team of dedicated professionals will meet you at the Culligan/PUREZZA stand to present the newest technology water cooler solutions from Culligan and PUREZZA that the Baltic market has never experienced before. 

You will:

  • see the latest technology-driven water dispensing solutions for HoReCa and businesses;
  • receive individual consultation;
  • have talor-made offering based on your business needs;

For more information about our water coolers visit: www.culligan.lt

Atgal

DONE COOKIN – frozen products brand owned by LTK FOOD GROUP

DONE COOKIN is a frozen products brand owned by LTK FOOD GROUP, family business Company located in Panevezys, Lithuania.

Since 2008 we have been producing Frozen premium quality food for our own restaurant’s needs, as well we are providing frozen and chilled meals to more than 600 customers in Baltic countries.

 

We present our snack family

Each DONE COOKIN snack is crafted ensemble of flavors that intertwines culinary tradition with modern creativity. Whether you’re simply working in the office or chilling in front of the TV, DONE COOKIN can be a good companion in your everyday life.

 

Our product range:

Mac&Cheese Bites with Ham;

Pizza Rolls;

Pizza Clouds;

Cheesy Meat Bites;

and more.

 

Website: https://www.food-stories.lt/

Facebook: https://www.facebook.com/DoneCookin/

Instagram: https://www.instagram.com/done_cookin/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/donecookin

Atgal

Rāmkalni arrives at Taste Vilnius Horeca ehibition!

Rāmkalni is food producer located 40km from Riga. You can enjoy the view to Gauja National Park because Ramkalni located in the territory of the park next to the river. Rāmkalni owns their own BIO fields and the products are grown in organic way. The factory built in 2015 with modern technical equipment. Every production is made with love and our big family is happy to help each other. We started our journey with candied cranberries and it is still our top product.

Rāmkalni sweets include various natural products from Latvia like candied fruits and berries, drinks, berries in chocolate, pastilles, berry powders, dumplings, ice cream and also BIO production. Embrace the power of nature with our BIO juices, free from added sugar. A real taste of nature! We support a healthy lifestyle, so we are interested to make healthy and high-quality products. Candied fruits is the way how to pick up as many valuable substances as possible in tasty way. Rāmkalni are happy to present You carefully and gently dried Candied fruits and berries mix, that is preserved at its best, saving all the goodies and accumulated valuable substances it has – vitamins, rich taste, color and flavor. No preservatives or artificial additives are added.

Atgal

Allreasons – food production company specializing in innovative, cost-effective beverage solutions for cafes, bars, and restaurants

Allreasons is a food production company specializing in innovative, cost-effective beverage solutions for cafes, bars, and restaurants. Utilizing freeze-drying technology, our products save space, time, and money while offering superior taste and easy preparation. With an in-house production facility, we ensure high-quality standards and develop customized white-label products.

Founded in 2021 by Latvian and Danish entrepreneurs, Allreasons is committed to creating positive change. Our products help a growing customer base across Europe serve quality beverages while reducing food waste. Our production facilities are located in Riga, Latvia, reflecting our dedication to quality and sustainability.

Atgal

Discover the Future of Restaurant Management at Tableo’s Stand – Taste Vilnius, Horeca 2024!

We’re excited to announce that Tableo, a leading restaurant reservation and management platform, will be exhibiting for the first time at Taste Vilnius, Horeca 2024! Trusted by thousands of restaurants worldwide, Tableo empowers restaurant owners with smart solutions to streamline reservations, increase online bookings, and access real-time insights.

Visit us at Hall Stand D14 in the Litexpo – Lithuanian Exhibition and Congress Centre from November 14th to 16th to discover the latest in restaurant technology. Our team is thrilled to showcase groundbreaking innovations, including the first-of-its-kind AI Restaurant Assistant, set to transform how restaurants manage bookings and engage with guests.

Galina, our Business Development Manager, will be on hand to answer all your questions. Plus, CEO Jonathan Azzopardi will be available to discuss partnership opportunities with resellers – an ideal moment for those interested in collaborating with Tableo to make a global impact.

And don’t miss out on the chance to win a free Gold subscription to Tableo for an entire year! Stop by our stand to play our exclusive game and see if you’re the lucky winner.

We look forward to meeting you at Stand D14, where we’ll be sharing how Tableo can help elevate your restaurant’s operations.

Atgal

Sabiles Sidrs – one of the first authentic cideries in Latvia

Sabiles Sidrs is one of the first authentic cideries in Latvia, producing delicious high quality cider from fresh, locally grown apples and other fruit characteristic to the Baltic region.

Our ciders are well known in Latvia, catering to a wide variety of tastes and preferences, and bringing many visitors to our cidery in the quaint town of Sabile to learn of the history and art of making this beautiful drink.

Atgal

JetLT – konditerinis ekonominės klasės spausdintuvas

JetLT konditerinis ekonominės klasės spausdintuvas. Pelnęs apdovanojimus Lietuvoje bei tarptautinėse parodose. Skirtas vidutiniam ir smulkiam konditerijos verslui.

Atgal

RUDYS BREWING CO KOMBUCHA TASTE VILNIUS HORECA PARODOJE!

  1. Apdovanota aukso medaliu kaip geriausia pasaulio kombucha.
  2. Be pridėtinio cukraus.
  3. Už kiekvieną parduotą skardinę, keletas euro centų aukojama gyvūnų prieglaudoms.
Atgal

Jokado pristatys naujausią profesionalios aprangos kolekciją HoReCa sektoriui, kur funkcionalumas susitinka su stiliumi

Parodos TASTE VILNIUS HORECA 2024 metu pristatysime:

  • LE NOUVEAU CHEF naujausius gaminius, išsiskiriančius prancūzišku elegancijos pojūčiu bei patogumu
  • KENTAUR nauja 2024 m. kolekcija, kuri išsiskiria skandinavišku minimalizmu ir kokybe
  • GREIFF 2024 m. liniją, pasižyminčią inovatyviomis medžiagomis ir moderniu dizainu
  • JOKADO GREEN linija – nauja, tvari Jokado kryptis, kurios gaminiai yra 100% natūralūs

Jokado stende pristatysime virėjų uniformas, padavėjų aprangą ir viešbučių personalui skirtus drabužius. Mūsų darbuotojai papasakos apie audinių ypatumus, padės išsirinkti tinkamiausią uniformą Jūsų komandai.

Atgal

VSI Tik Skoniui – Sologusto

Sologusto.com is the most important reference point in the Baltic Area for those who aim for excellence of the traditional Italian food, the real top ingredients from Italy.

  • Sologusto has been supporting the export of the Italian gastronomic culture for ten years
  • It is the ideal partner for Horeca industry, with his selection of high quality products from different regions of Italy to provide a fine variety of offer
  • It organizes and takes part to gastronomic and cultural events to promote the Italian culinary style with its specialties: oil, cheese, pasta, cold cut, rice, coffee, panettoni, pandori, cookies and other ingredients.
  • it deals with brands like Lenato, Mauri, Riso Principe, Rummo, Diemme Moka Sirs, Pasticceria Fraccaro and other Italian producers.
  • It ships all over the Baltic

We are proud to bring the real Italian taste to the Baltic countries.

Atgal

PADVAISKO DISTILERIJA – moderni distilerija, įsikūrusi viename iš istorinio Glitiškių dvaro pastatų

Pastatą atnaujinome ir gamybą pradėjome palyginti neseniai – 2020 m., tačiau nuo pat pradžių investavome į modernią įrangą, kad galėtume pasiūlyti Jums itin aukštos kokybės gėrimus.

Pradedant nuo obuolių brendžio ir obuolių vyno spiritinių gėrimų, dabar galime pasiūlyti obuolių vyną, džiną ir viskį.

Gėrimai tiekiami įvairaus tūrio buteliuose, turime ir dovanų dėžutes.

Užsukite pasimėgauti 🍸

Atgal

„SKRĪVERU MĀJAS SALDĒJUMS“ – Latvian ice-cream manufacturer invites you to discover a charm of nature for more delightful life

Enjoy original flavors:

  1. “Best seller” uplifting cottage cheese ice-cream with fantastic raspberries,
  2. “The night-rider” birch Charcoal ice-cream,
  3. Red wine sorbet which makes you “weak at knees”,
  4. “Popstar” sunny sundthorn sorbet,
  5. “Rockstar” unforgettable caramelized oatmeal ice-cream,
  6. “Bikini” divine buttermilk icecream,
  7. Beer ice-cream made from “Rinkuškiai”porter beer,
  8. and others.

Special offer  – Mushroom ice-cream with real ants and aroma of the forest!

Our manufacturing philosophy is simple – raw and freshly milked cow milk, fruits and berries from our garden, no synthetic flavors and additives, instead – lots of love!

We are a Sotnieku family company with strong values ​​and traditions. Since the first day our strength is courage, knowledge, quality and sustainability. We are passionate ice-cream lovers, travelers and discoverers of new flavors already for 17 years.

Welcome to our world!

See you at the TASTE VILNIUS HORECA stand 3.01

Turite klausimų?

Konsultuojame visais klausimais, susijusiais su naujų renginių organizavimu, bilietų pirkimu ir pan.

Parašykite mums
×

Turite klausimų?