BALTIJOS MAISTO IR GĖRIMŲ PARODA „BAF“ 2017
  • 2017 lapkričio 9–11 d.
  • Darbo laikas
  • Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, Laisvės pr. 5, Vilnius.
  • 2500 m2
  • 15000
  • 85

VISKAS DĖL MAISTO!

Baltijos maisto ir gėrimų paroda BAF – tai geras maistas ir gurmaniški atradimai, tai verslo įvykis, skirtas nišinių maisto ir gėrimų produktų, prieskonių ir delikatesų skverbimuisi į rinką. Čia pristatomi produktai dar tik ieško savo kelio į Lietuvos prekybos centrų lentynas.

 

Parodos dalyviai – smulkaus ir vidutinio verslo maisto ir gėrimų gamintojai, nedideli ir unikalūs ūkiai, prieskonių, aliejų, vynų importuotojai išnaudoja Baltijos maisto ir gėrimų parodą BAF kaip platformą užmegzti verslo kontaktus ir užmegzti ilgametę draugystę su produktų pirkėjais.

 

Šiemet parodoje bus galima išbandyti naujus Airijos, Baltarusijos, Estijos, Graikijos, Italijos, Latvijos, Lietuvos ir kitų šalių gamintojų maisto ir gėrimų skonius. Parodoje dalyvaus 80 įmonių, iš kurių daugiau nei 30 proc. – užsienio dalyviai.

 

Baltijos maisto ir gėrimų parodos BAF 2017 akcentas – produktų pakuotė. Šiai temai bus skirtas didžiausias pakuočių sektoriaus renginys Lietuvoje – konferencija PAKUOČIŲ SEKTORIUS 2017, kurią organizuoja Pakuočių tvarkymo organizacija ir Lietuvos grafinio dizaino asociacija.

 

Tradicinė parodos interaktyvi kulinarinė erdvė VIRTUVĖS STUDIJA šiemet pakvies į nepamirštamas šefų improvizacijas. Parodą ir VIRTUVĖS STUDIJĄ lapkričio 9 dieną atidarys žurnalistas Arnas Mazėtis, neslepiantis savo aistros maisto gaminimui. Viskas tris parodos dienas už virtuvės vairo stos šefai, kuriuos pristato VIRTUVĖS STUDIJOS partneris įmonė ELECTROLUX ir parodos dalyviai. Parodoje improvizuos Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas, Italijos šefai, graikas Christos Georgogiannopoulos, MEZE restorano šefas. Veiks vaikų ir Vilniaus dailės akademijos kūrybinės maisto dirbtuvės, parodos dalyvių STEAK SUPPLY, EURIBIJA ir kt. maisto gaminimo šou.

 

Jau ketvirti metai kartu su Baltijos ir maisto gėrimų paroda BAF vyksta Vilniaus gastronomijos savaitė. Šiemet parodoje pirmą kartą bus apdovanotas geriausias lankytojų nuomone restoranas. Vilniaus gastronomijos savaitės konkurso iniciatorius ir apdovanojimų organizatorius portalas skonis.lt.

 

MEZE & Eastanbul restorano šefo Christos Georgogiannopoulos pasirodymas
Gian Luca Demarco solo pasirodymas bei Ali Gadžijevo ir Gian Luca Demarco dueto pasirodymas
Šefas iš Italijos Iglif di Giacomo
NAPA POKALBIAI
VIRTUVĖS STUDIJA
PAKUOTĖS DIZAINO BALKONAS
ITALIJA
Pakuočių sektorius 2017
Atgal

MEZE & Eastanbul restorano šefo Christos Georgogiannopoulos pasirodymas

16.15 – 17.30 Šeštadienis  (lapkričio 11 d.) VIRTUVĖS STUDIJA

MEZE & Eastanbul  restorano šefo Christos Georgogiannopoulos pasirodymas

Ėriena – tai mėsa, kurią restorano šefo Christos Georgogiannopoulos gimtinėje valgoma beveik kas dieną. Šio pasirodymo metu iš profesionalo lūpų išgirsite ir pamatysite kaip gaminami patiekalai iš ėrienos, kokius prieskonius naudoti ir kokių klaidų vengti

Atgal

Gian Luca Demarco solo pasirodymas bei Ali Gadžijevo ir Gian Luca Demarco dueto pasirodymas

10.00–12.00 val. Šeštadienis ( lapkričio 11 d.) VIRTUVĖS STUDIJA

 

Gian Luca Demarco solo pasirodymas

Virtuvės šefas iš Italijos Gian Luca Demarco, vadovaujantis „Kulinarijos studijai“ Vilniuje, kvies drauge pasimokyti, kaip iškepti kiaulienos sprandinę ir pagaminti desertą. Pasitelkęs „Electrolux“ orkaitės kepimo garuose funkciją virtuvės guru keps kiaulienos sprandinę apelsinų sultyse ir šokoladinį „brownie“ tipo pyragą.

 

14.00–16.00 val. Šeštadienis ( lapkričio 11 d.) VIRTUVĖS STUDIJA

Ali Gadžijevo ir Gian Luca Demarco dueto pasirodymas

Ypatingą pasirodymą parodos svečiams žada į duetą susivieniję kulinarijos guru – šefas iš Italijos, „Kulinarijos studijos“ Vilniuje vadovas Gian Luca Demarco ir „Ali šokoladinės“ įkūrėjas  Ali Gadžijevas.  G. L. Demarco žiūrovams žada paruošti vakuume keptą starkį, o A. Gadžijevas pasirūpins šokoladiniu desertu.

Atgal

Šefas iš Italijos Iglif di Giacomo

11.00 – 12.30 val. Ketvirtadienis  (lapkričio 9d.) VIRTUVĖS STUDIJA

 PARODOS ATIDARYMO RENGINYS

 Italų šefas Iglif di Giacomo su žurnalistu Arnu Mazėčiu:

Maistas visuomet suranda kelią pas tuos, kurie mėgsta gaminti! “

 

 

13.00 – 15.00 val. Penktadienis (lapkričio 10d.) VIRTUVĖS STUDIJA

Šefas iš Italijos Iglif di Giacomo 

 Itališkas maistas – kūrybiška, greita ir skanu!

Atgal

NAPA POKALBIAI

Pakuotės dizaino balkono erdvėje pirmą kartą vyks B2B RENGINYS pakuočių dizaino kūrybos ir gamybos profesionalams.

Naujausias technologijas ir galimybes pakuotės pramonei pristatys Lietuvos grafinio dizaino asociacijos nariai, bendrovės ANTALIS ir DAIGAI.

Renginio akcentas –  paskaitų ciklas NAPA POKALBIAI / NAPA TALKS

Atgal

VIRTUVĖS STUDIJA

Tradicinė parodos interaktyvi kulinarinė erdvė VIRTUVĖS STUDIJA šiemet pakvies į nepamirštamas šefų improvizacijas. Parodą ir VIRTUVĖS STUDIJĄ lapkričio 9 dieną atidarys žurnalistas Arnas Mazėtis, neslepiantis savo aistros maisto gaminimui. Viskas tris parodos dienas už virtuvės vairo stos šefai, kuriuos pristato VIRTUVĖS STUDIJOS partneris įmonė ELECTROLUX ir parodos dalyviai. Parodoje improvizuos Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas, Italijos šefai, graikas Christos Georgogiannopoulos, MEZE restorano šefas. Veiks vaikų ir Vilniaus dailės akademijos kūrybinės maisto dirbtuvės, parodos dalyvių STEAK SUPPLY, EURIBIJA ir kt. maisto gaminimo šou.

Atgal

PAKUOTĖS DIZAINO BALKONAS

Pirmą kartą parodoje – B2B RENGINYS pakuočių dizaino kūrybos ir gamybos industrijai.

Naujausias technologijas ir galimybes pakuotės pramonei pristatys Lietuvos grafinio dizaino asociacijos nariai, bendrovės ANTALIS ir DAIGAI.

Trečią kartą Baltijos maisto ir gėrimų parodos BAF metu vyks Nacionaliniai pakuotės dizaino apdovanojimai (NAPA). Konkurso tikslas – įvertinti Lietuvoje kuriamą kokybišką, inovatyvų produktų pakuotės dizainą ir geriausius pavyzdžius pristatyti ne tik siauram profesionalų ratui, bet ir visuomenei.

Parodoje veiks Nacionalinių pakuotės dizaino apdovanojimų konkursui pateiktų darbų ekspozicija.

Atgal

ITALIJA

Parodoje dalyvaus 14 Italijos įmonių besidominčių Lietuvos rinka, tame tarpe jungtinis Italijos ir Lietuvos prekybos rūmų organizuojamas stendas. Italijos įmonių pristatoma produkcija – vynai, kava, alyvuogių aliejus makaronai, trumai, mėsos produktai, sūriai, marinuotos daržovės, saldumynai ir kiti itališki delikatesai. Dauguma įmonių atstovauja šeimos verslą, puoselėjamą ne vieną dešimtmetį.

Atgal

Pakuočių sektorius 2017

Didžiausias pakuočių sektoriaus renginys vyks 2017m. lapkričio 9 d. Baltijos maisto ir gėrimų parodos (BAF) metu. Renginio dalyviai ne tik turės galimybę pasisemti žinių, bet ir pirmieji sužinos, kas šiais metais bus pripažinti geriausiais pakuočių sektoriuje. Konferencijos metu keturios pažangios patirties mainų ir diskusijų platformos ieškos įvairių verslo sričių sąlyčio taškų ir tarpusavio supratimo, siekiant mažinti neigiamą pakuočių poveikį aplinkai.

Turite klausimų?

Konsultuojame visais klausimais, susijusiais su naujų renginių organizavimu, bilietų pirkimu ir pan.

Parašykite mums
×

Turite klausimų?

    Sutinku gauti projekto informaciją ir pasiūlymus, o jų parengimui naudoti aukščiau pateiktus duomenis. Bet kuriuo metu turiu teisę atšaukti savo sutikimą apie tai pranešus el. paštu.