BaltShop.BaltHotel.BaltGastro 2016

BaltShop.BaltHotel.BaltGastro 2016

  • 2016 lapkričio 10–12 d.
  • Darbo laikas
  • Lietuvos parodų ir kongresų centras "Litexpo", Laisvės pr. 5, Vilnius, Lietuva.
  • 3800 m2
  • 15000
  • 114

17-oji  tarptautinė, specializuota parduotuvių, restoranų ir viešbučių įrangos paroda BaltShop.BaltHotel.BaltGastro 2016

Data: 2016 m. lapkričio 10 – 12 dienomis.

 Vieta: Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, 5 salė  (Laisvės pr. 5, Vilnius)

Kas dveji metai organizuojama parduotuvių, restoranų, viešbučių įrangos paroda „BaltShop. BaltHotel. BaltGastro“ vyksta 17- ąjį kartą.  Paroda tapo gerai žinomu prekiniu ženklu, pristatančiu naujausius funkcinius bei technologinius sprendimus, visą reikalingą informaciją ir aktualijas Horeca srities profesionalams ir specialistams. Dalyvių stenduose bus demonstruojama naujausia parduotuvių, viešbučių, restoranų įranga bei baldai, apskaitos ir kontrolės sistemos, kasos aparatai, apšvietimas ir interjero projektavimo  paslaugos, stalo serviravimo priemonės, tekstilė bei indai, darbuotojų uniformos bei patalynė, higienos bei švaros priemonės.

Tuo pačiu metu parodų ir kongresų centre vyks maisto produktų ir gėrimų paroda „BaF 2016“, o profesionalūs virėjai varžysis konkursuose:
„Geriausias Lietuvos virėjas 2016“,
„Mokinių – virėjų komanda 2016“,
„Virėjo ir barmeno komanda 2016“,

„Geriausias SUP mokinys 2016“,
„Gastronomijos talentai 2016“
.

 

2016 m. lapkričio 10 – 13 dienomis Lietuvos parodų centre „Litexpo“, tarptautinės parduotuvių, restoranų, viešbučių įrangos parodos „BaltShop.BaltHotel.BaltGastro 2016” ir „BAF”, Baltijos maisto ir gėrimų mugės, metu Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija organizuoja konkursus: „Geriausias Lietuvos virėjas 2016“, „Talentų konkursas 2016“, „Virėjo ir barmeno komanda 2016“, „Mokinių virėjų komanda 2016“, „Jaunųjų talentų konkursas 2016“, „Geriausio mokinio su specialiaisiais ugdymo poreikiais meistriškumo konkursas 2016! Geriausio mokinio su specialiaisiais ugdymo poreikiais meistriškumo konkursas 2016“!

Konkurse „Geriausias Lietuvos virėjas“ dėl nugalėtojo titulo varžysis 8 virtuvės šefai:

Dalius Aleksiejevas, restoranas „Trinity“, Vilnius

Bernardas Anužis, restoranas „Onorė“, Palanga

Paulius Janušas, restoranas „Ertlio namas“, Vilnius

Justinas Kapkovičius, Vilnius

Dovilė Piliponytė, restoranas „Carre“, Vilnius

Antonio Serra, restoranas „Salvete City“, Vilnius

Ignas Višinskas, restoranas „Time“, Vilnius

Jevgenij Volkov, restoranas „Apvalaus stalo klubas“, Trakai

 

Konkurso dalyvius vertins WACS sertifikuoti teisėjai (Aleksander Prokopovich, Rusija; Fransiane Tartari, Švedija; Svetlana Riškova, Latvija ir kt.)

Pirmą kartą bus organizuojamas „Virėjo ir barmeno komandos“ konkursas. Taip pat dalyvaus 8-ios „Mokinių – virėjų komandos“ – profesinių mokyklų mokiniai. Talentus atskleis ir mokiniai su specialiaisiais ugdymo poreikiais. Talentų ir Virėjų – barmenų komandas registruotis kviečiame iki spalio 15 d. el. paštu vadybininke@lrvvk.lt

 

Trumpa rungčių informacija:

 

Lapkričio 10 d. konkurso metu nuo 9 val. vyks „Geriausio mokinio su specialiaisiais ugdymo poreikiais meistriškumo konkursas“, kurio metu per  1 val. 30 min. privaloma paruošti 4 porcijas salotų, pademonstruojant pjaustymo įgūdžius.

 

Lapkričio 11 d. konkurso metu mokiniai virėjai (profesinių mokyklų mokiniai) nuo 9 val. ringe per 3 val. 30 min. privalės pagaminti po 4 porcijas šių patiekalų:

karštąjį žuvies (pagrindinį) patiekalą, būtinai panaudojant Dorado žuvį ir kaliaropę;

– desertą, panaudojant kriaušę ir „Dansukker“ rudąjį „Demerara“ cukrų.

 

Jaunųjų talentų konkurso kategorija:

– vaikiškas tortas,  tema „Naujųjų Metų paslaptis“.

 

„Konditeriai, įkvėpti mados!“ talentų konkursas:

– muliažas-tortas, kurį įkvėpė pasirinktas stilingas drabužis.

 

Lapkričio 12 d. konkurso metu virėjai nuo 9 val. ringe per 3 val. ir 30 min. privalės pagaminti po 6 porcijas šių  patiekalų:

– užkandį žuvies;

– karštąjį (pagrindinį) patiekalą, būtinai panaudojant produktus išpanaudojant 2 produktus iš „Juodosios dėžės „Juodosios dėžės“ bei „Santa Maria“ prieskonius;

– desertą, panaudojant kriaušių tyrę, baltąjį šokoladą ir „Dansukker“ vanilinį cukrų, šviesųjį bei tamsųjį sirupus.

 

Lapkričio 13 d. nuo 10 val. vyks „Virėjo ir barmeno komanda“ konkursas, kurio metu per  1 val. po 5 porcijas ruošia: virėjas – užkandį, privalomai panaudojant viskį, o barmenas – kokteilį, privalomai panaudojant rabarbarą ir „Monin“ produktą.

 

Konferencija skirta svetingumo verslui  – „MENIU360: Svetingumo verslo sėkmės formulė“.
Data: 2016 m. lapkričio 10 d.
Organizatorius: Lietuvos verslo konfederacija ir Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO

VILNIAUS GASTRONOMIJOS SAVAITĖ
SVETINGUMO VERSLO KONFERENCIJA
Atgal

VILNIAUS GASTRONOMIJOS SAVAITĖ

2016 m. lapkričio 7-13. dienomis sostinės restoranai organizuoja Vilniaus gastronomijos savaitę ir atveria duris visiems, norintiems pažinti aukštesnę maisto kultūrą, gastronomijos tendencijas, restoranų šefų meistrystę.

Gastronomijos savaitės renginiuose dalyvaujantys restoranai, Jums pasiūlys išskirtinius meniu rinkinius už 10 Eur asmeniui, arba specialų meniu už 20 Eur asmeniui.

Kviečiame miesto gyventojus ir svečius pažinti dar neatrastus Vilniaus skonius.

Atgal

SVETINGUMO VERSLO KONFERENCIJA

Svetingumo verslo sėkmės formulė: į klientą žiūrėti kaip į svečią. Geram aptarnavimui reikia ne didelio biudžeto, bet tinkamo požiūrio. Lietuvoje vis dar daug investuojama į lėkštes ir aplinką, bet daug mažiau į žmones, aptarnaujantį personalą. Besikeičianti rinka, didėjanti konkurencija augina padavėjo profesijos prestižą. Nuo aptarnavimo kokybės priklauso restorano sėkmė, o sumaniai išnaudojami socialiniai tinklai gali padėti auginti restoranų ar viešbučių verslą. Pasak konferencijos pranešėjų, Jūsų verslas gali tapti gurmaniškas, įdomus ir svetingas, jeigu žinosite aiškias sėkmės formulės sudedamąsias dalis.

Kodėl verta dalyvauti konferencijoje?

Sužinosite aktualiausias svetingumo verslo naujienas, kurios padės tapti sėkmingu verslo kūrėju.
Išgirsite kaip išmaniosios technologijos padeda kurti unikalią vartotojo patirtį, konkurencinį pranašumą ir sėkmę jūsų verslui.
Įgysite žinių, kaip su minimaliu biudžetu galima pasiekti maksimalų rezultatą ir susikurti savo sėkmės istoriją.
Išgirsite kitokį požiūrį į natūralų restoranų gyvenimo procesą – sezoniškumą.
Suprasite kaip motyvuoti personalą ir sukurti laimingą restoraną.
Sužinosite kaip socialiniai tinklai gali padėti auginti svetingumo verslą.
Įgysite žinių kaip išauginti restoranų verslą ir tapti HoReCa sektoriaus superžvaigžde.

Konferencija vyks lapkričio 10 dieną, 12.00-16.00 val., LITEXPO, konferencijų salėje 5.1.

Paskutinės minutės kaina – 30 EUR. Į kainą įskaičiuota: konferencijos, tarptautinės viešbučių, parduotuvių, restoranų įrangos parodos BALTSHOP. BALTHOTEL. BALTGASTRO ir Baltijos maisto ir gėrimų parodos BAF lankymas.

Turite klausimų?

Konsultuojame visais klausimais, susijusiais su naujų renginių organizavimu, bilietų pirkimu ir pan.

Parašykite mums
×

Turite klausimų?