Italai mokys, kaip gaminti skaniai, greitai ir sveikai
Italų virtuvė mėgstama ir viena populiariausių pasaulyje. Pica, pasta (įvairių rūšių makaronai), lazanija, rizotas, cappuccino, pandoro (kalėdinis pyragas) – tai tik keletas Italijos virtuvę žyminčių raktažodžių. Baltijos maisto ir gėrimų parodoje BAF jau šią savaitę, lapkričio 8–10 dienomis, delegacija iš Italijos kvies naujai pažvelgti į itališką virtuvę ir mokys, kaip gaminti ne tik skaniai, bet greitai ir sveikai.
Į parodą atvyks italų virtuvės šefas, profesionalus picų kepėjas, pasaulinių picajolų čempionatų dalyvis Cassiani Giorgio. Šefas pristatys ilgo brandinimo picų pagrindus, pamokys, kaip greitai išsikepti sveiką picą bei pademonstruos greitojo maisto užkandinėms skirtus specialius šaldytus produktus, kurių gaminimas neužtrunka, o kokybė išlieka itin aukšta.
Parodoje taip pat lankysis italų greitojo maisto srities ekspertai, siūlantys įvairias pastos rūšis, ravioli, tortellini receptus su mėsa ir žuvimi, kurie šiais laikais ypač aktualūs, nes yra lengvai ir greitai paruošiami. Taip pat parodoje bus galima paragauti ir visiškai paprastai paruošiamų gruzdintų skanėstų.
Italų virtuvės pristatymas vyks Baltijos maisto ir gėrimų parodoje BAF lapkričio 8–10 d. „Litexpo“.