Kokio skonio yra Lietuva?
Didžiulis avilys su mediniu, lubas siekiančiu koriu, medaus spalvos ir lietuviškų pievų vaizdai, – į tokį „saldų“ stendą parodos „Adventur 2017” lankytojus kvies Valstybinis turizmo departamentas, įsikursiantis 3 parodos salėje „Pažink Lietuvą”.
Turizmo, kelionių ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „Adventur“ šiais metais kviečiama ragauti pasaulio ir Lietuvos. O kad yra ko ragauti, savo stende parodys ir Valstybinis turizmo departamentas. Garsūs Lietuvos virtuvės veidai: Alfas Ivanauskas, Beata Nicholson, Vytaras Radzevičius ir Bilas Šapiro pristatys savo patiekalus, kviesdami paragauti, kokio skonio Lietuva yra kiekvienam iš jų, kasdien išsikeldami sau iššūkį panaudoti vis kitokį lietuvišką produktą.
Sausio 20 dienos, penktadienio tema – kruopos ir medus, sausio 21 dienos, šeštadienio tema – silkė ir medus, sausio 22 dienos, sekmadienio tema – burokėlis ir medus.