Piliečių dialogas „Maistas: kaip nešvaistyti šio turto“
Maistas: kaip nešvaistyti šio turto
Skaičiai sukrečia – 88 milijonus tonų gero maisto išmetame Europoje kasmet. Tai sudaro 20 procentų viso Europos Sąjungoje pagaminamo maisto. Toks švaistymas yra neetiškas, o žala aplinkai – milžiniška.
Bendras Europos Sąjungos tikslas – iki 2030 metų bent pusiau sumažinti išmetamo maisto kiekį. Ką siūlo Europos Komisija? Ką kasdien galime padaryti, kad kiekvienas iš mūsų prisidėtų ir sumažintų švaistymą?
Š. m. gegužės 24 d. 16.00 val. Europos Komisijos stende Nr. 5C05 kviečiame diskutuoti su Europos Komisijos nariu Vyteniu Andriukaičiu ir Europos maisto švaistymo prevencijos iniciatyvos atstovais.
(Pastaba: renginio metu bus užtikrintas sinchroninis LT<>EN vertimas)