2020 09 01

Virtuvės studija

Interaktyvi kulinarinė erdvė „Virtuvės studija“ šiemet pakvies į kulinarinę kelionę aplink pasaulį. Šios parodos unikalumas – pažadinti visi penki pojūčiai: matyti, užuosti, girdėti, liesti ir, žinoma, ragauti.

„Virtuvės studija“ vedėja, tradicinės virtuvės puoselėtoja, profesionali šefė, Ilona Juciutė-Čibirkienė kartu su tinklaraštininkais gamins JAV, Graikijos ir Gruzijos virtuvių patiekalus. Tačiau tai dar ne viskas, visas tris parodos dienas prie virtuvės „vairo“ stos šefai ir parodos dalyviai. Dilanas Dampella Gamage iš Šri Lankos, Maksim Montorov iš Rusijos, Indijos virėjai: Laxman Ram , Ranjit Singh,  Cassiani Giorgio ir picajolas Giorgio Cassiani iš Italijos. Kulinarijos enciklopedijos teigia, kad visų Vakarų Europos šalių kulinarija prasidėjo būtent nuo italų virtuvės. Ir tai tikrai nieko keista, tiesa? Prisiminkime, kad ir legendinius itališkus filmus: prie gausiai nukrauto pietų stalo, kur, tiesą sakant, net musei nėra kur nutūpti, susirinkę šeimos nariai temperamentingai gestikuliuodami kerta išsijuosę. Ne valandą, ne dvi, o iki vėlumos. Taip, Italijoje, kur valgio ruošimo tradicijos labai senos, nevalgyti – baisi nuodėmė. Tad užsukite į „Virtuvės studiją“ ir sudalyvaukite maisto fiestoje. Be to, čia įvairios šeimos parodys, kaip skirtingos kultūros dera tarpusavyje, o maisto ruošimas gali tapti puikiu įrankiu, padedančiu pažinti kitų šalių kultūrą.

Lauksime jūsų „Virtuvės studijoje“! RENGINIO PROGRAMA

Turite klausimų?

Konsultuojame visais klausimais, susijusiais su naujų renginių organizavimu, bilietų pirkimu ir pan.

Parašykite mums
×

Turite klausimų?

    Sutinku gauti projekto informaciją ir pasiūlymus, o jų parengimui naudoti aukščiau pateiktus duomenis. Bet kuriuo metu turiu teisę atšaukti savo sutikimą apie tai pranešus el. paštu.