Žiemgalos kulinarinio paveldo asociacija – “Kleckai lietuviškam stalui gėdos nedaro”
Žiemgalos kulinarinio paveldo asociacija organizuoja edukacijas-degustacijas:
Žiemgalos krašto kulinarinio paveldo pasididžiavimo – kleckų (ruginių virtinių su lašinukais ir raugintais kopūstais), sūrio (5 rūšių), zaptės (uogienės), kumpio ir lašinių, vaisinių saldainių, miežinio naminio alaus, naminio vyno (vyšnių, obuolių, juodųjų serbentų), Žvelgaičių piliakalnio papėdės žolelių arbatos, sulos (pavasarį – šviežios, kitais metų laikais – raugintos). Kaina sutartinė, trukmė – iki 2 valandų. NAUJIENA: Organizuojamos sutartinių giedojimo edukacijos. Veda etnomuzikologė Rūta Vyšnia.
“Kleckai lietuviškam stalui gėdos nedaro”
SVARBU: Edukacijos – degustacijos derinamos iš anksto. Būtina rezervacija !